• Головна
  • Новини Львова
  • Неповнолітній львів’янин жбурнув йогурт у портрет загиблого воїна і намалював фашистську символіку

Неповнолітній львів’янин жбурнув йогурт у портрет загиблого воїна і намалював фашистську символіку

Воїн біля портретів військових

Суд визнав матір неповнолітнього хлопця винною в ухиленні від батьківських обов’язків, але обмежився усним попередженням

У Львові судили жінку, чий неповнолітній син вимастив йогуртом портрет загиблого воїна і намалював на ньому фашистську символіку. Сихівський суд визнав матір хлопця винною в ухиленні від батьківських обов’язків, але обмежився усним попередженням. Про це йдеться у постанові, оприлюдненій 15 липня у Єдиному державному реєстрі.

Матір провела з сином виховну бесіду

Як зазначили у постанові, випадок трапився 24 квітня цього року ввечері у магазині “Продукти”, що на проспекті Червоної Калини, 126-а. Неповнолітній син Софії Л., “кинув йогуртом в стакані об стіну, … на якій був недомальований портрет полеглого воїна та намалював фашистську символіку”. У суді мати визнала свою провину та зазначила, що провела з сином виховну бесіду. Запевнила, що подібне не повториться, просила суворо не карати.

Суддя Дмитро Теслюк визнав Софію Л. винною в ухиленні від батьківських обов’язків та обмежився усним попередженням. Крім цього, порушниця має сплатити 605 грн 60 коп. судового збору. Постанову можна оскаржити протягом 10 днів з дня проголошення.

Нагадаємо, матір із Самбора судили, за те, що її діти вирвали сусідам сорок кущів картоплі. Крім цього, раніше судили матір, дочка якої прийшла пʼяною до школи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності