• Головна
  • Новини Львова
  • Бюджетна комісія Львівської міськради погодила півмільйона на відрядження чиновників

Бюджетна комісія Львівської міськради погодила півмільйона на відрядження чиновників

Бюджетна комісія Львова погодила півмільйона на відрядження чиновників

Комісія двічі відмовляла у фінансуванні через відсутність детальних звітів про результати попередніх відряджень

У четвер, 27 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради вже втретє звернувся до комісії фінансів з проханням збільшити видатки на відрядження службовців. Раніше посадовці просили 800 тис. грн, але отримали 150 тис., а за другим разом замість 700 тис. комісія виділила лише 160 тис. грн для погашення боргів за вже здійснені відрядження.

За третім разом комісія виділила 540 тис. грн на робочі поїздки

Раніше комісія відмовляла у додаткових коштах через відсутність детальної інформації про результати поїздок посадовців. Члени комісії хотіли бачити інформацію про підписані угоди або залучені до міста кошти. Натомість виконком надавав лише загальні дані: мету, дати, суми, міста та імена учасників відряджень.

“Це відрядження ми вам подавали вже третій раз. ми посилаємося на старий лист, де нам вже частково виділили (гроші на відрядження — ред.), і просимо по тому листу додати ще 540 тисяч гривень. Також ми додали в таблиці результати відряджень”, — пояснила керуюча справами виконавчого комітету Наталія Алєксєєва

Тепер бюджетна комісія погодила виділити ще 540 тисяч грн на відрядження членів виконкому, тому що таки отримала звіти про результати попередніх відряджень, хоча голова комісії Наталія Шелестак зазначила, що ці звіти не дуже чіткі. Попри це комісія вирішила не продовжувати дискусії і погодила виділення коштів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності