• Головна
  • Новини Львова
  • Начальника відділу Львівського локомотиворемонтного заводу судили за зберігання дитячої порнографії

Начальника відділу Львівського локомотиворемонтного заводу судили за зберігання дитячої порнографії

Зберігав дитячу порнографію: судилили начальника львівського заводу

Володимир П. неодноразово завантажував порнографічні відео з неповнолітніми

Залізничний районний суд м. Львова визнав винним начальника відділу ІТ Львівського локомотиворемонтного заводу у зберіганні дитячої порнографії. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому 15 липня у Єдиному державному реєстрі.

Згідно з матеріалами справи, обвинувачений Володимир П. протягом жовтня 2023 - лютого 2024 року неодноразово завантажував через торрент-клієнт файли, що містили відеозаписи порнографічного характеру за участі дітей. Файли Володимир П. зберігав на персональному комп'ютері.

У скоєному обвинувачений розкаявся

“Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінальному правопорушенні…визнав повністю та підтвердив обставини вчинення ним кримінального правопорушення. У вчиненому щиро розкаюється та просив суворо не карати,” — йдеться у вироку.

Суд призначив Володимиру П. покарання у вигляді 2 років пробаційного нагляду з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з навчанням та вихованням дітей терміном на 3 роки. Також засуджений має періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну місця проживання, роботи чи навчання, а також не виїжджати за межі України без погодження.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом 30 днів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності