У Львові облаштують нову зупинку навпроти Личаківського військового кладовища

Нова зупинка буде у Львові навпроти Личаківського цвинтаря

Оскільки від наявної найближчої зупинки до Марсового поля чимала відстань, вирішили облаштувати нову ближче

Навпроти Личаківського військового цвинтаря облаштують нову зупинку громадського транспорту. Таким чином відвідувачі Марсового поля зможуть долати пішки меншу відстань, повідомили у понеділок, 15 липня, у Львівській міській раді.

Зараз найближча зупинка громадського транспорту, від якої можна дійти до поля почесних поховань № 86-А, де поховані герої українсько-російської війни, розташована навпроти входу до Личаківського цвинтаря — за 200 м від меморіалу загиблих військових. Від нової зупинки дійти до Марсового поля буде ближче."Нова зупинка буде облаштована відразу навпроти входу на Личаківський військовий цвинтар. Вона відповідатиме всім нормам доступності", - повідомили в управлінні.

Зупинка буде адаптована для потреб маломобільних груп людей: матиме посадкову платформу на рівні з низькопідлоговим транспортом, тактильну плитку та понижені бордюри. Поряд із зупинкою також облаштують новий пішохідний перехід.

Облаштувати зупинку мають до жовтня

Окрім того, на протилежному боці вулиці також планують облаштувати зупинку, але вже в рамках будівництва Меморіалу Героїв України. За планом Личаківської районної адміністрації, роботи мають розпочатися після погодження схеми організації дорожнього руху патрульною поліцією і завершитися до жовтня цього року. Нагадаємо, облаштувати зупинку громадського транспорту навпроти меморіалу загиблих воїнів запропонували ще у грудні минулого року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності