Документалісти з "Вавилон'13" зняли фільм про роботу ТЦК у Львові

Документалісти зняли фільм про роботу ТЦК у Львові

У фільмі показують будні військовослужбовців та їхню роботу з призовниками

Українська група документалістів "Вавилон'13" створила фільм про роботу Територіального центру комплектування (ТЦК) у Львові. Цей фільм є частиною більшого проєкту під назвою "Південь-Північ-Захід-Схід". Відео оприлюднили у п’ятницю, 5 липня.

У фільмі показано щоденну роботу військовослужбовців ТЦК та як їх сприймають звичайні громадяни. У стрічці працівники ТЦК проводять ознайомчо-профілактичні дані з чоловіками призовного віку на вулицях Львова. Головні герої перевіряють документи у громадян на площі Ринок, а також у приміщенні сервісного центру МВС.

Кінематографісти "Вавилон'13" зняли фільм про роботу ТЦК та СП у Львові.«Вчитель за освітою та військовий за покликанням», – так можна коротко описати сержанта Віталія СМІЛКУ. У його біографії десятки років служби у різних підрозділах не лише на захисті України, а й участь у миротворчих місіях.Зранку 24 лютого 2022 року він полишив цивільну роботу та знову повернувся у військо, де вже за декілька днів опинився під Попасною. Тепер він працює у Львівському ТЦК – допомагає іншим українцям знайти вакансію у Силах оборони.Babylon'13, дякуємо!

Posted by Львівський обласний ТЦК та СП on Friday, July 5, 2024

Головним героєм стрічки є сержант Віталій Смілка, вчитель за освітою, але військовий за покликанням. Віталій має великий досвід служби в різних підрозділах і навіть брав участь у миротворчих місіях. Коли почалося повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року, він одразу повернувся до війська і вже за кілька днів опинився під Попасною. Тепер чоловік працює у Львівському ТЦК, де допомагає іншим українцям знайти своє місце в лавах Сил оборони.

"Вавилон'13" — це група українських кінематографістів, яка була створена після розгону Євромайдану в листопаді 2013 року. За дев'ять років свого існування вони створили понад 400 фільмів, які мали значний вплив на інформаційний та культурний простір України та за її межами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності