• Головна
  • Новини Львова
  • "Щоб історія не повторилася": у Львові випустили відеоролик для мотивації вступу до лав ЗСУ

"Щоб історія не повторилася": у Львові випустили відеоролик для мотивації вступу до лав ЗСУ

відеоролик для мотивації вступу до лав ЗСУ

Львівський ТЦК та міськрада зняли відео з історичними паралелями 1939 року

Львівський обласний ТЦК та СП спільно з Львівською міськрадою створили другий мотиваційний відеоролик для вступу до лав ЗСУ. Творці пропонують кожному зробити власні висновки після перегляду. Ролик був оприлюднений у понеділок, 22 квітня.

“Переповідати зміст не будемо, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов'язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася”, — зазначають творці відеоролика.

“Війна – не так далеко, як це може здаватися”

Основна ідея ролика нагадати, що війна ближче, ніж може здаватися. У відео проводять історичні паралелі з 1939 роком. Наприкінці ролика головний герой дивиться у вікно, з якого видно львівську Ратушу і над нею пролітає гелікоптер. Після цього з'являється надпис: “Цього ніколи не станеться?”.

Відеоролик — частина співпраці центру комплектування та міськради у створенні матеріалів для мотивації долучатися до захисту країни. Раніше вони випустили відео про "альтернативну реальність" співбесід до війська. Ідея — якщо не приєднатися до української армії зараз, доведеться воювати у чужій згодом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності