У Львові директора охоронної фірми оштрафували за 29 неоформлених працівників

Директора охоронної фірми оштрафували за 29 неоформлених працівників

Непрацевлаштовані охоронці працювали на об’єктах Укрпошти

Галицький районний суд Львова постановив оштрафувати директора ТОВ "Альфа СБ" за порушення трудового законодавства. Керівник допустив до роботи 29 охоронців без належного оформлення трудових договорів. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у середу, 3 липня, у Єдиному державному реєстрі.

Охоронці непрацевлаштовані досі

Як йдеться в постанові, за результатами позапланової перевірки управління Державної служби з питань праці, проведеної у квітні цього року виявили, що компанія використовувала працю незадекларованих охоронців на об'єктах АТ "Укрпошта" у Львівській області. “З перелічених 29 охоронців, задіяних для охорони об`єктів АТ “Укрпошта” у Львівській області, станом на 02.04.2024 у трудових відносинах Товариства не перебуває жодна особа,” — зазначили у постанові.

Суд визнав директора компанії, Олександра Бицюка, винним та наклав штраф у розмірі 8500 грн. Також порушник має сплатити судовий збір у розмірі 605,60 грн. Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

До слова, за даними аналітичної системи Youcontrol, приватна охоронна служба ТОВ "Альфа СБ" зареєстрована 12 років тому у Дніпрі. Власником є Роман Олійник.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності