У Львові адвокат отримав підозру у побитті неповнолітнього хлопця

У Львові жорстоко побили неповнолітнього: адвокат отримав підозру

Чоловік бив лежачого одинадцятикласника місцевої школи ногами та руками, після чого хлопець потрапив до лікарні

У середу, 3 липня, у Львові повідомили про підозру в хуліганстві адвокату, який у травні цього року побив неповнолітнього. Відео, де чоловік завдає численних ударів руками та ногами по хлопцю, який лежить на землі, поширилось соцмережами.

Нападник 30 разів вдарив кулаками неповнолітнього

Випадок трапився у травні цього року, на вулиці Володимира Великого біля одного із готельно-навчальних комплексів. За даними слідства, спершу чоловік нецензурно висловлювався щодо неповнолітнього хлопця, принижуючи його честь та гідність. “Надалі, ігноруючи прохання потерпілого та перехожих припинити конфлікт, чоловік вдарив хлопця в лице та пах, від чого той впав на землю. Проте підозрюваний на цьому не зупинився та наніс ще близько 30 ударів кулаком по тілу потерпілого, а також наніс удар ногою в обличчя хлопця,” — зазначили у Львівській прокуратурі. Після цього дитина потрапила до лікарні святого Миколая з легкими тілесними ушкодженнями. Лікарі констатували струс мозку та значні забої голови.

Наразі триває досудове розслідування за фактом хуліганства. Нападнику загрожує штраф розміром до 34 тис. грн, або ж пробаційний нагляд терміном до п’яти років чи обмеженням волі на той самий термін.

До слова, потерпілим є 11-класник місцевої школи, про це повідомляв начальник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк. “Батьки відразу написали заяву. Ймовірно, що нападник був у стані алкогольного сп'яніння чи під дією наркотичних речовин,” — додав Закалюк.

Нагадаємо, напередодні неповнолітні львів’янки побили 9-річного хлопчика на дитмайданчику. Двоє підліток спершу змушували вибачатись перед ними, а потім побили хлопця і все це зняли на відео. Поліція розслідує справу

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності