Львівська міськрада виділила 200 тисяч гривень на купівлю чотирьох коней

Львівська міськрада виділила 200 тисяч на покупку коней для реабілітації військових
Фото: Твоє Місто

Коней куплять для тренувань спортсменів і безплатних занять військових

У вівторок, 2 липня, комісія культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Львівської міськради погодила виділення 200 тис. грн на придбання чотирьох спортивних коней. Їх будуть використовувати для безплатних занять з верхової їзди для військових, членів їхніх сімей та родин загиблих захисників.

Коней куплять для комунального закладу "ДЮСШ "Буревісник”

27 червня управління спорту та молодіжної політики звернулося з проханням виділити додаткові 200 тис. грн з бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади. За ці гроші придбають чотирьох коней для покращення навчально-тренувального процесу та підвищення конкурентного рівня спортсменів ДЮСШ "Буревісник", а також для проведення безкоштовних занять для військових та їхніх родин.

«На мою думку, це дуже гарні ініціативи, оскільки спорт допомагає відновлюватися військовим. Такі заняття сприятимуть їхній психологічній реабілітації. Безмежно вдячні усім Захисникам за незламність духу», — зазначила голова комісії Лейла Мелесова-Вальчак.

За її словами, Ініціатива спрямована на психологічну реабілітацію постраждалих від війни. Верхова їзда відома своїми терапевтичними властивостями і може значно допомогти у відновленні як фізичного, так і психологічного стану людини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності