НАБУ проводить обшуки на Львівській митниці — журналіст

НАБУ проводять обшуки на Львівській митниці

За даними Тараса Середича, обшуки відбуваються у центральному офісі на вул. Костюшка. У митниці заперечують інформацію про слідчі дії НАБУ

У середу, 3 липня, Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки на Львівській митниці. Про це повідомив журналіст Тарас Середич, з посиланням на власні джерела.

Обшуки на вул. Костюшка

За даними журналіста обшуки проводять у головному офісі Львівської митниці. “Обшуки відбуваються у будівлі на вул. Костюшка. Зокрема, у заступника в.о.начальника Львівської митниці у напрямку боротьби з контрабандою Віталія Хомутянського” — йдеться в повідомленні Тараса Середича. Також журналіст зазначає, що обшуки проходять на митницях у Рівному та Києві.

Пресслужба Львівської митниці заперечила інформацію про слідчі дії у їхньому відомстві. “Я відмовляюся коментувати цю інформацію. Я сиджу в себе в офісі й тут нічого не відбувається. Я не знаю звідки цей журналіст бере таку інформацію. Немає ніяких обшуків” — зазначила речниця Львівської митниці Тетяна Самотій в коментарі для LVIV.MEDIA.

До слова, ввечері 3 липня НАБУ повідомило, що підозру у хабарництві отримав начальник управління по боротьбі з контрабандою та ПМП (порушеннями митних правил) Рівненської митниці Андрій Дзюба. Він з іншими службовими особами ДМСУ налагодив отримання хабарів за “допомогу” компаніям в безперешкодному проходженні митного контролю під час оформлення імпортованих товарів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності