Львівські чирлідерки стали чемпіонками Європи

Українські черлідерки

Дівчата вибороли золоті медалі у трьох видах програми XII чемпіонату Європи і здобули ліцензію на Всесвітні ігри-2025

У Норвегії відбувся XII чемпіонат Європи з чирлідингу, на якому збірна України виборола 5 золотих медалей. До здобуття трьох нагород долучилися львівські спортсменки та тренерки, повідомила 2 липня пресслужба ЛМР.

Другий рік поспіль перемоги здобули юнацька збірна, фристайл (Youth Pom Team) та юніорська збірна, джаз (Junior Jazz Team). У складі юнацької команди цьогоріч – 12 львів’янок: 11 з клубу Lviv Angels, 1 – Nancy Dolls. У складі юніорської – 6 львів’янок із Lviv Angels.

В номінації Pom Doubles дорослі (фристайл-дует) чемпіонами Європи також вдруге стали Анастасія Малошенко (Lviv Angels) та Єлизавета Тимофєєва (Prometey, Кам’янське). Ця перемога принесла Україні ліцензію на Всесвітні Ігри-2025 року, у програмі яких дебютуватиме чирлідинг. Команди Європи першими розіграли ліцензію на ці змагання. Завдяки успіху нашого дуету першу історичну ліцензію на Всесвітні ігри отримала Україна.

Ще дві золоті нагороди здобули українські чирлідерки у номінаціях Pom Doubles юніори (фристайл-дует, Дарʼя Репей та Аріна Пінчук) та Hip Hop Doubles юніори (хіп-хоп дует, Дарʼя Репей та Катерина Догарєва).

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності