У Львові поліція за гарячими слідами затримала двох грабіжників

У Львові затримані двоє зловмисників за побиття і пограбування

Бандити на вул. Городоцькій побили чоловіка і викрали у нього телефон з гаманцем

У Львові правоохоронці затримали двох грабіжників: 30-річного мешканця Закарпаття та 32-річного мешканця Запорізької області, які 1 липня побили і пограбували 40-річного чоловіка. У потерпілого вкрали телефон і гаманець з двома тисячами гривень, повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Про пограбування

Злочин трапився у понеділок вранці, 1 липня, о 10:00, на вул. Городоцькій. “Двоє зловмисників підійшли до перехожого, 40-річного мешканця Тернопільської області, побили його, заволоділи мобільним телефоном та гаманцем з грошима в сумі близько двох тисяч гривень, після чого втекли” — йдеться в повідомленні правоохоронців.

Поліції вдалося затримати бандитів за гарячими слідами. Слідчі повідомили двом зловмисникам про підозру за статтею про грабіж. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині рецидивіста ув’язнили на сім років за крадіжку трусів та телефона. Зловмисник вдерся до будинку потерпілого й вкрав майно у нього на очах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності