В 11 разів перевищив норму: у Львові судили п’яного водія Hyundai

В 11 разів вище норми: водія оштрафували за п’яну їзду

Порушник кермував машиною з вмістом алкоголю в крові 2,16 проміле

Сихівський районний суд Львова визнав винним водія, який керував автомобілем у стані значного алкогольного сп'яніння. При перевірці патрульні зафіксували в порушника в 11 разів більший від норми вміст алкоголю в крові. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 1 липня, в Єдиному державному реєстрі.

Drager показав 2,16 проміле

Згідно з матеріалами справи, 19 травня цього року поліція зупинила Івана Х. за кермом Hyundai Sonata на проспекті Червоної Калини, 113 у Львові. Провівши тест на алкоголь, Drager показав рівень 2,16 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

Суд визнав водія винним у керуванні авто у стані алкогольного сп'яніння та наклав штраф розміром 17 000 грн. Також Іван Х. має сплатити 605,60 грн судового збору. Крім того, порушника позбавили прав терміном на один рік. Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, лікар Буської лікарні уник покарання за п'яну ДТП з деревом. Крім того, нещодавно львівські патрульні оштрафували водія зі вмістом алкоголю в 11 разів понад норму. Крім того,

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності