У Львові на вулиці Личаківській через спеку вигнулась колія: трамваї змінили рух

Чому не курсують трамваї у Львові: вигнулась колія на Личаківській

Протягом двох годин трамваї №1, №2 та №7 курсували за зміненим маршрутом

У п’ятницю, 28 червня, у Львові на вулиці Личаківській через спеку вигнулась трамвайна колія. Внаслідок поломки протягом двох годин трамваї №1, №2 та №7 курсували за зміненим маршрутом. Про це LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі ЛКП "Львівелектротранс".

Чому не їздять трамваї у Львові

Як повідомили у пресслужбі Львівелектротрансу, на вулиці Личаківській 45-47 піднялася рейка трамвайної колії. Зокрема, це сталося через спеку: “Рейка трамвайної колії вздулась та піднялась через збіг трьох факторів, а саме: високу температуру навколишнього середовища, вимушено збільшений нормативний термін експлуатації трамвайної колії без додаткових реконструкцій, яка до того ж використовується усіма учасниками руху, що у свою чергу ще більше скорочує її термін експлуатації,” — зазначили у Львівелектротрансі.

Внаслідок пошкодження колії трамваї №1, №2 та №7 курсували за зміненим маршрутом. “Водії на зупинках оголошують напрямок руху зміненого маршруту,” — додали у Львівелектротранс. Наразі поломку ліквідовує аварійна бригада служби колії ЛКП "Львівелектротранс". Відновити колію обіцяли протягом двох годин.

Станом на 18:00 рух трамваїв по вулиці Личаківській відновили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності