• Головна
  • Новини Львова
  • Львівський науково-дослідний проектний інститут продали на аукціоні за понад 60 млн грн

Львівський науково-дослідний проектний інститут продали на аукціоні за понад 60 млн грн

Львівський науково-дослідний проектний інститут продали на аукціон

Разом з адмінкорпусом і нежитловими приміщеннями продали водонапірну башту біля парку “Залізна вода”, збудовану в 1933 році

У середу, 26 червня, на аукціоні продали єдиний майновий комплекс Львівського науково-дослідного проектного інституту. Найбільшу ставку запропонувало ТОВ “Вест фуд компані” — понад 60 млн грн. Про це йдеться на сторінці Prozorro.Продажі.

На аукціоні продали три будівлі Львівського науково-дослідного і проектного інституту “ЛьвівбудМНДІпроект”: адміністративно-лабораторний корпус, нежитлові приміщення та водонапірну башту. Адмінкорпус розташований у Львові на вулиці Тернопільській, 10, а нежитлові приміщення та водонапірна башта — на вулиці Тернопільській, 24-а. Загальна площа земельної ділянки, на якій розташований інститут — 1833 кв. м. Вартість активів інституту за перший квартал цього року становить 23 674 000 грн. Працюють в інституті 3 робітники. Основним видом діяльності є технічні випробування та дослідження.

Хід аукціону

За можливість придбати єдиний майновий комплекс інституту позмагались четверо учасників, серед яких: ТОВ "Інвестмент стор", ТОВ “5НТ”, ТОВ “Зореол” і ТОВ “Вест фуд компані”. Початкова ціна лота — 23 674 000 грн. Протягом аукціону вона сума зросла в 2,5 рази. Ще на етапі початкових ставок ТОВ “Вест фуд компані” запропонувало найбільшу суму, що вдвічі перевищила стартову ціну, тим самим отримало перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперників. В першому раунді ставки “Вест фуд компані” та “Зореолу” були практично однакові, проте “Вест фуд компані” перебило конкурента всього на 100 грн. Відтак, компанія перемогла та придбала інститут за 60 100 100 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Вест фуд компані” було зареєстроване 8 років тому у Львові, на вулиці Персенківка. Підприємство займається гуртовою торгівлею фруктами та овочами. Власником компанії є Олег Шуптар.

Нагадаємо, напередодні виробник олії — ПП “Оліяр” — придбав дві ділянки біля Львова за понад мільйон гривень. Дві промислові ділянки площею 1413 кв. м та 255 кв. м виставила на аукціон Оброшинська сільська рада.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності