Наніс 31 удар ножем і побив поліцейського: у Львові засудили зловмисника

Наніс 31 колото-різану рану і побив поліцейського: у Львові засудили зловмисника

Обвинувачений, випивши більше літра горілки, намагався вбити свого знайомого

Шевченківський районний суд Львова визнав винним, раніше засудженого на пʼять років тюрми, Віталія Ч. за спробу умисного вбивства і побиття правоохоронця. Обвинувачений, бувши пʼяним, намагався вбити свого товариша по чарці, але він вижив. Про це йдеться у вироку, який опублікували 25 червня в Єдиному державному реєстрі.

31 колото-різана рана і побиття поліцейського

Інцидент трапився на початку листопада 2023 року. Віталій Ч. розпивав горілку з потерпілим і під час суперечки взяв кухонного ножа і наніс йому 31 колото-різану рану в ділянки життєво важливих органів. Пʼяний злочинець витер сліди крові з ножа і подзвонив у поліцію і сказав, що він вбив людину. Проте порізаного чоловіка забрали медики і він вижив. Тим часом у поліцейському відділку, Віталій Ч. несподівано завдав удар головою в обличчя правоохоронця, чим спричинив йому струс мозку.

Вину визнав повністю. Зазначив, що дійсно перебуваючи на кухні у квартирі приблизно о 01.00 розпивав алкогольні напої з потерпілим. Бувши в стані алкогольного сп`яніння, почав наносити потерпілому значну кількість ударів ножем по тілу. За вчинене розкаюється. Щодо завдання ударів працівнику поліції повідомив, що нічого не пам`ятає, оскільки вжив багато спиртного”, — йдеться у вироку.

Відтак суд визнав винним Віталія Ч. за статтями про спробу умисного вбивства і насильство щодо працівника правоохоронних органів. Йому призначили 8 років позбавлення волі за сукупністю вироків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності