Львівський ліцей №45 відремонтує спортивний майданчик за 9,4 млн грн

Львівський ліцей №45 відремонтує за 9,4 млн грн спормайданчик

Роботи виконає ТОВ "Торгово-промислова компанія "Будспорт", що запропонувало нижчу ціну від оголошеної

Ліцей №45 Львівської міської ради провів тендер на капітальний ремонт спортивного майданчика, розташованого на вулиці Науковій, 25. Про це йдеться на сторінці Prozorro. Переможцем відкритих торгів стало ТОВ "Торгово-промислова компанія "Будспорт", яке виконає роботи за 9 371 033 грн, що дешевше від оголошеної вартості ліцеєм (9 451 005 грн).

Керівник відділу освіти Галицького та Франківського районів Андрій Сороківський розповів LVIV.MEDIA, що роботи на спортмайданчику розпочали ще у 2021 році: “Там були тільки бетонні роботи зроблені, покриттів нема. Це є будівельний майданчик, який несе небезпеку дітям, — зазначив Андрій Сороківський, та додав — є дуже велике прохання батьків нарешті завершити цей об'єкт. Діти мають лише один спортзал і їм дуже важко в одному спортзалі відвідувати уроки фізичної культури”. До слова, у ліцеї навчаються близько тисячі школярів.

Роботи в 2021 році розпочали у липні, однак завершити не встигли через воєнний стан, пояснює Андрій Сороківський. На “бетонні роботи” витратили близько трьох мільйонів грн. Ще понад 9 млн — витратять на дообладнання.

Що планують зробити на спортмайданчику

Наразі майданчик планують дооблаштувати. Проєкт капітального ремонту передбачає низку робіт:

  • поверхневе водовідведення
  • встановлення зовнішнього освітлення
  • встановлення трибун та сходів
  • встановлення огородження
  • встановлення системи відеонагляду
  • встановлення спортивного інвентарю

Також встановлять гумову плитку, поліуретанове покриття та уже постелили штучну траву.

Роботи мають завершити до кінця року

Згідно з умовами тендеру, всі роботи мають бути завершені до 31 грудня 2024 року. Однак Андрій Сороківський повідомив, що роботи планують завершити ще до початку навчального року: “В нас є дуже амбітні плани, плануємо за літній період, до початку навчального року, завершити цей об'єкт. Станом на сьогодні поклеїли штучну траву, вже підготовлені площі для викладання бруківок, щоб люди могли безперешкодно, без травматично і безпечно пересуватися”. Фінансування проєкту здійснюватиметься з місцевого бюджету.

Нагадаємо, у Рава-Руській громаді через малу кількість учнів закрили гімназію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності