У Львівській районній раді представили двох нових депутатів

засідання Львівської районної ради

У раді представили Ігоря Гогошу та Олександра Склярука

У п’ятницю, 21 червня, у Львівській районній раді обрали двох нових депутатів. Про це повідомили на сторінці ради у Facebook.

На пленарному засіданні 19-ї чергової сесії Львівської районної ради VIII-скликання представили новообраних депутатів. Це — Ігор Гогоша, який входить до фракції “Європейська Солідарність” та Олександр Склярук від політичної партії “Самопоміч”.

Вони замінили двох депутатів, які наприкінці березня достроково припинили свої повноваження. Йдеться про Ігоря Лисого (фракція “Європейська солідарність”) та Ірину Чорнобиль (фракції “Об'єднання “Самопоміч”).

Ігор Гогоша

Має політичний досвід ще з 1991 року, коли він став депутатом Личаківської районної ради Львова. Протягом своєї кар'єри Гогоша активно працював у різних виборчих кампаніях, очолював важливі комісії та брав участь у громадських організаціях. Останнім часом він зосередив свою діяльність на соціальній сфері, очоливши Львівський центр соціального захисту та реабілітації осіб з інвалідністю "СОЗАРІН".

Олександр Склярук

Олександр Склярук представляє політичну партію "Самопоміч". Він має професійно-технічну освіту, йому належить ТОВ "Ренесанс Центр", яке займається вирощування ягід, горіхів, інших плодових дерев і чагарників. У 2020 році Склярук балотувався до Львівської міськради, однак ця спроба була невдалою. Цього разу йому вдалося стати депутатом районної ради.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності