Атака безпілотників: на Львівщині постраждали дві людини

Атака безпілотників: на Львівщині постраждала одна людина

Уламки збитого “шахеда” впали на будинки у Малехові

Під час повітряної атаки у ніч на 19 червня Росія атакувала Львівщину п’ятьма дронами. Уламки одного з них впали на житлові будинки у Малехові. Внаслідок падіння 47-річний чоловік отримав різані рани. Медики надали йому допомогу на місці. Обійшлося без госпіталізації. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Згодом Максим Козицький офіційно підтвердив інформацію про ще одного постраждалого. 70-річного чоловіка госпіталізували з акубаротравмою, множинними осколковими пораненнями і кількома переломами. Стан — середньої важкості.

За інформацією від ПвК “Захід”, під час першої нічної тривоги, яка тривала з 02:32 по 03:35 19 червня, у повітряний простір Львівщини зайшли 4 ворожі безпілотники. Під час другої тривоги, яка тривала з 04:27 по 05:24, нашу область намагався атакувати ще один “шахед”. Воїни протиповітряної оборони знищили усі дрони, які атакували Львівщину цієї ночі.

За інформацією міського голови Львова Андрія Садового, у Малехові пошкоджено багатоповерховий житловий будинок: вибито 20 вікон. Також пошкоджено офісне приміщення. У приватному секторі вибито вікна у 5 будівлях.

Окрім того, збитий “шахеда” впав на будівлю Науково-дослідного інституту у Львові. Уламки зруйнували дах та пошкодили другий поверх будівлі.

Як повідомили у Міністерстві енергетики України у Львівській області внаслідок нічного ворожого удару пошкоджено повітряні лінії та електричне обладнання. Знеструмлено 285 точок обліку. Тривають відновлювальні роботи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності