У Львові 19 червня вперше відбудеться День карʼєри для ветеранів та ветеранок

У Львові 19 червня вперше відбудеться День карʼєри для ветеранів та ветеранок

Учасники бойових дій дізнаються про можливості працевлаштування, візьмуть участь у майстеркласах та отримають практичні поради

У середу, 19 червня, у Львові вперше відбудеться День карʼєри для ветеранів та ветеранок російсько-української війни. Під час цієї події ветеранам розповідатимуть про вакансії для них, а також даватимуть практичні поради з працевлаштування. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Про роботодавців-учасників заходу

Міська рада, разом з Асоціацією роботодавців і HR-директорів міста Львова вирішили організувати День карʼєри для ветеранів, щоб підтримувати контакт між ветеранським середовищем і роботодавцями.

“Презентувати себе перед ветеранською спільнотою будуть десятки компаній. Основними спікерами стануть шість компаній, які першими підписали меморандум і зголосилися презентувати свою роботу. Загалом такий меморандум підписали понад 20 компаній, і саме їх найперше запрошуватимуть до участі у події. А загалом Асоціація об’єднує близько 80 роботодавців”, — йдеться в повідомленні ЛМР.

Директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради Лілія Савич також зазначила, що міськрада з дозволу ветерана може поширювати його резюме серед усіх компаній-учасниць, для того, щоб пришвидшити працевлаштування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності