На вулиці у центрі Львова вибухнули два люки

На вулиці у центрі Львова вибухнули два люки

Правоохоронці та інші фахівці з’ясовують причини вибухів

У неділю, 16 червня, у центрі Львова зірвало два люки мережі “Укртелекому”. Наразі причини вибухів невідомі, на місці працюють правоохоронці, а також працівники “Львівгазу”, “Львівводоканалу” та “Львівобленерго”. Ніхто з пішоходів не постраждав, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Згідно з повідомленням, інцидент стався на вулиці Пекарська, близько 13:40. Два люки комунікаційної мережі “Укртелекому“ від вибухів злетіли в повітря та впали на землю. Очевидці повідомили, що між вибухами був інтервал у близько 15 хвилин. Внаслідок інциденту ніхто з перехожих не постраждав, проте люки пошкодили тротуар навколо.

“Зараз на місці працюють ПАТ “Львівгаз”, ЛМКП “Львівводоканал”, ПАТ “Львівобленерго” та поліція. Присутній керівник Личаківської районної адміністрації також. З’ясовують причину вибуху і ліквідовують наслідки. Про деталі буде відомо пізніше”, — перший заступник міського голови Львова повідомив Андрій Москаленко.

P.S.: У понеділок, 17 червня, відбулося позапланове засідання міської комісії з питань техно та НС техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія зобов’язала компанію відновити пошкоджену територію, та провести внутрішнє розслідування через неналежне реагування на вибухи своїх працівників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності