34-річна львів'янка під час сварки порізала знайомого ножем

Затримання злочинниці

Тепер жінку можуть ув’язнити на вісім років

У Львові поліцейські затримали жінку, яка поранила ножем свого знайомого. Тепер 34-річній львів’янці загрожує до восьми років ув’язнення. Про це 14 червня повідомили у поліції Львівської області.

У поліції про інцидент дізналися близько другої години ночі 13 червня. Лікарі повідомили правоохоронців про пацієнта, доставленого до однієї з львівських лікарень з проникаючим пораненням грудної клітини.

Напередодні ввечері до пораненого, 38-річного львів’янина, завітала в гості його 34-річна знайома – також жителька Львова. “В якийсь момент між господарем та гостею виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловіку удару ножем у ділянку грудей, спричинивши тяжке тілесне ушкодження”, — йдеться у повідомленні поліції.

Жінку вже затримали. Їй повідомили про підозру в спричиненні чоловіку умисного тяжкого тілесного ушкодження. Санкція статті, інкримінованої жінці, передбачає до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше стриянку судили за удар ножем під час спроби захиститись від домашнього насильства. Жінка вдарила в живіт колишнього чоловіка, який бив її та погрожував.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності