З понеділка 17 червня львівські автобуси №45 частково змінять маршрут

Зміни на маршруті №45 у Львові: автобуси їхатимуть іншою дорогою

Замість вулиць Франка — Вітовського, автобуси поїдуть по вулиці Дорошенка в обох напрямах. Крім цього маршрут змінить кінцеву зупинку

З понеділка, 17 червня міські автобуси маршруту №45 у Львові частково змінять свій рух. Замість вулиць Франка — Вітовського, вони їхатимуть вулицею Дорошенка в обох напрямках, повідомили у четвер, 13 червня, у Львівській міськраді.

Автобусний маршрут змінить кінцеву зупинку

Як пояснили у департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, зміна маршруту з вулиці Франка — Вітовського на Дорошенка дозволить зменшити інтервали руху та уникнути дублювання з трамвайним маршрутом №3. Крім того, кінцеву зупинку "ТРЦ Вікторія Гарденс" перенесуть на вулицю Симоненка через неможливість її розміщення біля торгового центру.

Нова схема руху автобусів №45 виглядатиме так: вул. Наукова — вул. Княгині Ольги — вул. Сахарова — вул. Коперника — вул. Дорошенка — пр. Свободи — пл. Міцкевича — пл. Галицька — пл. Соборна — вул. Франка і у зворотному напрямку.

До слова, після тривалої перерви курсування маршруту №45 відновили у травні. Його обслуговує комунальне АТП-1. У робочі дні на лінії курсують 5 автобусів з інтервалом 18 хвилин, у вихідні — 4 автобуси кожних 22 хвилини. Актуальні розклади руху громадського транспорту можна переглянути за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності