Тролейбуси №33 змінять маршрут через велопробіг у Львові

Тролейбус №33

9 червня тролейбуси №33 курсуватимуть за скороченим маршрутом. Решта громадського транспорту їздитиме без змін

У неділю, 9 червня, через благодійний велопробіг тролейбуси №33 тимчасово курсуватимуть за скороченим маршрутом. Про це 5 червня попередили у Львівській міській раді.

9 червня з 8:30 до 14:00 тролейбуси №33 курсуватимуть за скороченим маршрутом. Зокрема, тимчасово їхатимуть з вул. Грінченка до ТРЦ “Форум Львів” та у зворотному напрямі. Решта громадського транспорту курсуватиме без змін.

“Вздовж маршруту буде ситуативне перекриття руху. Відтак на час пробігу можуть виникати невеликі затримки у русі транспорту. Відповідно, транспорт може курсувати з дещо більшим інтервалом. Тож просимо пасажирів врахувати це при плануванні своїх поїздок”, – зазначили в управлінні транспорту ЛМР.

Велопробіг

Сьомий благодійний марафон “Кручу педалі, щоб вони жили” розпочнеться о 10:30 з руханки у центрі міста. Опісля, о 12:00, учасники велопробігу розпочнуть свій шлях за таким маршрутом: просп. Свободи  (Оперний театр) – просп. Чорновола – вул. Липинського до перетину з вул. Б. Хмельницького та у зворотному напрямі.

Організовують велопробіг Благодійний фонд “Запорука” та Арсен Мірзоян.  Мета –  зібрати 1 мільйон гривень на спеціалізований простір у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності