Майже 1 млн грн благодійники передали на лікування шістьох дітей від раку у Львові

Майже 1 млн грн благодійники передали на лікування шістьох дітей від раку у Львові

За ці гроші придбають ліки для маленьких пацієнтів з множинними пухлинами

Благодійники виділили 900 тис. грн на медикаменти для онкохворих дітей, які лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. На допомогу маленьким пацієнтам прийшла ІТ-компанія ELEKS Inside, повідомила пресслужба ЛОДА у четвер, 13 червня.

“Вартість лікування від раку буває різною. Адже і онко — це багато різних захворювань. Комусь достатньо ліків, які купує держава, а іншим потрібні препарати, вартістю десятки, а то й сотні тисяч гривень, яких немає ні у лікарні, ні в аптеках”, — зазначали представники ELEKS inside.

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі є організація повного забезпечення пацієнтів з усіх можливих джерел. Утім, чимало з них потребують коштовного лікування, яке не може забезпечити держава. У такому випадку допомога благодійників — єдина можливість порятунку. “Ми прагнемо лікувати дітей на найвищому рівні, і дбаємо про повне забезпечення наших пацієнтів з усіх можливих джерел. І це вирізняє наш Центр з-поміж інших лікарень,” — додав очільник Клінічного центру дитячої медицини Роман Кізима.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності