• Головна
  • Новини Львова
  • Власник “Арсену” викупить землю під будівництво ще одного магазину в центрі Львова

Власник “Арсену” викупить землю під будівництво ще одного магазину в центрі Львова

вул. Городоцька, 25

Ділянка розташована в історичній частині міста та буферній зоні ЮНЕСКО

Власник торгової мережі “Євротек” хоче викупити у Львівської міської ради земельну ділянку в історичній частині міста під будівництво нового закладу торгівлі. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили у середу, 5 червня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Земельну ділянку продадуть після її експертної оцінки

На черговій сесії міськради депутати розглянуть проєкт ухвали про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 693 кв. м на вул. Городоцькій, 25, яка підлягає продажу ТзОВ "Тестек-2". На цій ділянці розташований аварійний будинок, частина якого обвалилася, він належить підприємству. На початку травня фірма звернулася до міськради з проханням дозволити розробити проєкт землеустрою на цю ділянку, а вже через місяць подала його на затвердження.

Крім цього, компанія має намір викупити цю територію у міськради, тому цією ухвалою пропонується затвердити ділянку для подальшого продажу ТзОВ "Тестек-2" та надати управлінню земельних ресурсів дозвіл на проведення її експертної грошової оцінки. Допоки робитимуть відповідні документи, фірма хоче орендувати землю, сплачуючи орієнтовно 95 тис. грн на рік.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Тестек-2" засноване у Львові три роки тому та зареєстроване за тією ж адресою, де розташований аварійний будинок: вул. Городоцька, 25. Фірма входить до групи компаній “Євротек”, яка керує мережами продуктових магазинів “Фреш-маркет”, “Арсен”, “Союз”, “Квартал”. До складу групи входять також ритейлова компанія “Альянс Маркет” та девелоперська компанія. Власником групи “Євротек” є Михайло Весельський.

Нагадаємо, ще одна компанія Михайла Весельського у березні цього року перемогла у торгах за земельну ділянку на вул. Патона. Вона запропонувала найвищу ставку — 6 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності