Поліцейські потрапили у серйозну ДТП у Львові: авто перекинулось на дах

ДТП

ДТП сталася на проспекті Чорновола — постраждали 7 людей, усі у лікарні

У середу, 5 червня, у Львові сталася аварія за участі працівників поліції, внаслідок якої їхнє службове авто перекинулося. Інформацію про ДТП LVIV.MEDIA підтвердили у поліції Львівщини.

Правоохоронці з’ясовують обставини аварії

Як стало відомо LVIV.MEDIA близько 11:00 год на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Хімічної відбулася ДТП за участю службового автомобіля поліцейських. За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota RAV4,не надав перевагу у русі автомобілю поліцейських, який рухався з проблисковими маячками. Внаслідок цього, від удару службове авто вилетіло за межі проїжджої частини та перекинулося на дах. У легкового автомобіля серйозно пошкоджена права частина та капот. Також постраждало ще одне авто Škoda Octavia, яке в цей час зупинилося перед перехрестям.

На відео, знятому очевидцями, можна побачити поліцейського, який лежить біля перевернутого службового авто. У Львівському обласному центрі екстренної медичної допомоги LVIV.MEDIA повідомили, що на місці аварії працювало п’ять екіпажів швидкої допомоги. Внаслідок ДТП постраждали 7 людей, із них 4 — поліцейські. Наймолодшому із них 20 років, а найстаршому 40.

“Також постраждало подружжя із легкового авто — 57-річний чоловік та 54-річна жінка та одна 40-річна жінка із третього авто, яке зачепило під час ДТП. Усіх потерпілих госпіталізували до лікарень з діагнозами: відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої поперекового відділу хребта, кульшового суглобу, плеча та лобної частини голови. Важких травм немає” — повідомили у центрі екстреної медичної допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та деталі ДТП. Внаслідок аварії на проспекті Чорновола в напрямку до центру утворився великий затор, Поліцейські регулюють рух.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності