У Львові двох братів засудили за побиття і грабіж на вокзалі

У Львові двох чоловіків засудили за побиття і грабіж на приміському залізничному вокзалі

Два брати на підпитку побили і пограбували працівника Київстару

Залізничний районний суд Львова визнав винним братів Івана Ш. і Сергія Ш. в побитті й грабежі чоловіка. Інцидент трапився на приміському залізничному вокзалі. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили у 4 червня у Єдиному державному реєстрі.

Вирішили обікрасти працівника Київстару

За даними вироку, взимку 2023 року два зловмисники в Приміському залізничному вокзалі напали на працівника оператора мобільного звʼязку “Київстар”. Іван Ш. та Сергій Ш. почергово били потерпілого по обличчю. Вони заподіяли потерпілому легких тілесних ушкоджень.

З корисливих мотивів один викрав із наплічної сумки потерпілого дві банківські картки, які матеріальної вартості не становлять, шість стартових пакетів мобільного звʼязку на загальну вартість 900 грн і 64 SIM-картки на загальну вартість понад три тисячі грн. Інший викрав особистий телефон чоловіка” — йдеться у вироку. До слова, на суді один з обвинувачених розповів, що перед побиттям вони вживали пиво.

Братів-зловмисників було визнано винними за статтею про розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах. Одному грабіжнику призначили вісім років позбавлення волі. Інший отримав девʼять років тюрми, бо уже був засуджений у 2023 році. На вирок може бути подана апеляція до Львівського апеляційного суду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності