Львівська міськрада продасть землю для будівництва торгового центру

Ділянка, яку продадуть

Ділянка розташована перед входом на територію Львівського монтажно-заготівельного заводу

Львівська міська рада планує продати земельну ділянку на перетині вулиці Зеленій через аукціон. Ділянка розташована біля Львівського монтажно-заготівельного заводу. Відповідний документ оприлюднили у вівторок, 4 червня, на офіційному порталі міської ради Львова. Депутати міськради розглянуть проєкт ухвали на черговій сесії.

У міськраді готують документи для аукціону

Земельна ділянка орієнтовною площею 0,03 га на перетині вулиці Зеленої та Півколо є у комунальній власності. Вона належить до категорії земель житлової та громадської забудови і призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Згідно з проєктом ухвали, ділянку хочуть продати на земельних торгах у формі електронного аукціону. На ній немає жодної нерухомості, однак вона розташована перед входом на територію Львівського монтажно-заготівельного заводу.

Управління земельних ресурсів повинно отримати містобудівні умови та обмеження для ділянки, а також замовити експертну оцінку її вартості. Після затвердження цих документів міською радою, земля піде з молотка на електронному аукціоні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності