У Львові зобов'язали забудовника віддати місту підземний паркінг під укриття

візуалізація

Укриття може забезпечити перебування 500-800 мешканців Франківського району

У Львові вже втретє переробляють проєкт житлово-громадського комплексу на вулиці Трускавецькій, 11-А, що неподалік ТРЦ Victoria Gardens. Попередні дозволи скасують, щоб затвердити новий проєкт. Про це у вівторок, 4 червня, повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету.

Зараз тут розташована автостоянка

Зазначимо, дозвіл на будівництво на цій ділянці виконком міськради видав ще у 2020 році, однак забудовника змусили переробити проєкт, тому що він не пройшов містобудівну раду. На початку березня цього року оприлюднили новий проєкт забудови, згідно з яким планувалося збудувати 8-10 поверховий житловий будинок, 2-рівневий підземний паркінг з укриттям на 800 людей, а поруч облаштувати скейт-парк для обслуговування мешканців району. Однак, як повідомив Антон Коломєйцев усі попередні видані містобудівні умови будуть скасовані.

Згідно з новим проєктом, пропонують у двох поверхах прибудованої частини розмістити нежитлові приміщення, а під ними дворівневий підземний паркінг з великим укриттям. У іншій частині починаючи з третього поверху буде житлова зона на 100 квартир, натомість у дворівневому паркінгу передбачать вдвічі більше машиномісць — 214.

Крім цього, забудовник надав гарантійний лист, що віддає другий рівень підземного паркінгу на потреби міста з метою облаштування укриття. Воно має площу 420 квадратів, що може забезпечити перебування 500-800 мешканців району

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Аметрин" створили у Львові 9 років тому, компанія займається будівництвом. Власниками фірми є львів'яни Володимир Артемович та його син Ігор Артемович, який також належить низка фірм будівельної компанії “Еко-Дім”. А у переліку засновників фірми є також Віктор Перець та ПАТ "Холдингова компанія "Еко-Дім" (Львів), власником якої також є Володимир Артемович.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності