Безкоштовний проїзд для школярів влітку: кому потрібно поновити дані Леокарт

Пільгова Леокарт

Учням 4 та 9 класів, а також абітурієнтам необхідно оновити дані учнівської ЛеоКарт

Учні, які цього року закінчили 4 та 9 класи, обов'язково повинні оновити дані профілю своєї учнівської ЛеоКарт, оскільки ці класи є перехідними, і дані, надані при оформленні картки, можуть бути вже неактуальними. Про це 4 червня повідомили на сторінці “Електронний квиток ЛеоКарт”.

Виготовляти нову карту непотрібно

Для поновлення даних потрібно надати актуальний учнівський квиток чи довідку з місця навчання. Це можна зробити онлайн через Портал мешканця або ж записатися на прийом в один з пунктів ЛКП “Львівавтодор”. Крім цього, дані необхідно оновити абітурієнтам, які стануть студентами.

“Якщо маєте учнівську ЛеоКарт і плануєте вступати у вищий навчальний заклад, коледж чи професійно-технічне училище – вам не потрібно виготовляти ще одну транспортну картку. Коли отримаєте статус студента, необхідно буде змінити дані профілю наявної транспортної ЛеоКарт на основі студентського квитка чи довідки з навчального закладу”, — йдеться у повідомленні.

Перевірити термін дії профілю учнівської ЛеоКарт можна через валідатор. Для цього потрібно натиснути “Інформація про квиток” і прикласти транспортну картку до зчитувача. Учнівська ЛеоКарт діє на всіх видах громадського транспорту протягом усього року, тож учні можуть продовжувати користуватися нею і влітку після оновлення даних.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності