У Львові двох чоловіків засудили за різанину і побиття поліцейського

У Львові двох чоловіків засудили до тюрми за різанину і побиття поліцейського

Зловмисники біля бару порізали двох чоловіків і згодом побили правоохоронця

Сихівський районний суд Львова визнав винними Юрія Т. і Василя Ч. у вчиненні низки злочинів. Зловмисники біля бару на Сихові порізали двох чоловіків і згодом побили поліцейського у Дрогобичі. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 3 червня у Єдиному державному реєстрі.

Порізали двох чоловіків

Як йдеться у вироку, злочин відбувся в серпні 2021 року, близько 1:25 неподалік бару на вул. Сихівській Юрій Т. і Василь Ч. порізали двох чоловіків, які прийшли в бар повечеряти. Обидвом потерпілим завдали ударів ножем, після чого зловмисники втекли до Дрогобича. Один потерпілий отримав тяжкі тілесні травми, інший — середнього ступеня тяжкості. У другій половині того ж дня винуватців знайшов лейтенант поліції, якому доручили встановити причетних до різанини осіб. Під час зустрічі зі зловмисниками, його побили.

Допитані у судовому засіданні обвинувачені винуватість у вчиненому визнали частково. Один з них надав показання про те, що напередодні у нього був конфлікт з потерпілим, під час якого йому розбили голову” — йдеться у вироку.

Обидвох зловмисників суд визнав винними за статтею про напад на працівника правоохоронних органів. Одному із них додатково інкримінували хуліганство і засудили до трьох років позбавлення волі. Іншого визнали винним за статтями про завдання середніх і тяжки тілесних ушкоджень. Йому призначили 5 років тюрми. За рішенням суду зловмисники відбувають покарання з моменту їх перебуванням під вартою у 2021 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності