На Львівщині перевірять як районні адміністрації борються з корупцією

Львівська обласна військова адміністрація.

Адміністрація хоче з’ясувати як в РВА виконують антикорупційні заходи

У Львівській обласній адміністрації розпочали перевіряти районні військові адміністрації, окремі підрозділи та організації, які підпорядковані адміністрації, щодо дотримання працівниками законодавства по боротьбі з корупцією. Про це 2 червня повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Адміністрація склала план перевірок, які охоплюють різні аспекти роботи структур та перевіряють виконання антикорупційних заходів. Такою роботою займається сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату Львівської обласної військової адміністрації.

Доброчесність на публічній службі та дотримання норм антикорупційного законодавства є одним із пріоритетних напрямків роботи для Львівської ОВА. Мета цих перевірок – не лише виявити та позбутися корупції, але й надати підтримку та поради, щоб запобігти майбутнім корупційним порушенням серед працівників. Якщо виникають питання або непорозуміння, то надаються консультації та методична допомога, щоб уникнути корупції в майбутньому,” — зазначив керівник апарату Тарас Грень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності