У Львові починає курсувати автобусний маршрут №12

маршрутки

Автобус №12 курсуватиме зі сполученням Рясне-2 - Автостанція №2

Зі середи, 29 травня, у Львові запрацює автобусний маршрут №12 — “Рясне-2 - Автостанція №2”. На цій лінії курсуватимуть автобуси марки "Ataman". Раніше цей передбачений схемою маршрут не працював через відсутність перевізників. Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Новий маршрут з'єднає мікрорайон Рясне-2 з центром міста та забезпечить транспортне сполучення з лікарнею святого Пантелеймона. На цій лінії курсуватимуть автобуси марки “Ataman”. Обслуговуватиме маршрут №12 нова для Львова компанія ТОВ "Епітранс", яка вже працює в інших містах України.

Розклад руху

Розклад руху поки що тимчасовий і буде коригуватися за результатами роботи маршруту. У робочі дні на лінії курсуватиме 6 транспортних засобів з інтервалом 15 хвилин, та 5 – у вихідні з інтервалом 20 хвилини. Наразі перше відправлення з обох кінцевих зупинок у робочі дні буде о 6:30. А останні рейси — о 21:40. У вихідні дні перший рейс з вул. Величковського буде о 6.50, а останній — о 21.10. А з вул. Липинського — о 7.30 та о 21.20 відповідно.

Схема руху

вул. І. Величковського – вул. Т. Шевченка – вул. о. Омеляна Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – вул. Замарстинівська – вул. Гетьмана І. Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. В. Липинського -  (автовокзал “Північний”) – вул. І. Миколайчука – вул. Гетьмана І. Мазепи – вул. Замарстинівська – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця – вул. о. Омеляна Ковча – вул. Т. Шевченка – вул. І. Величковського.

Згодом у Львові мають також відновити роботу ще трьох автобусних маршрутів №30, №48 і №57, які раніше не курсували. Їх обслуговуватимуть компанії "Епітранс" та "Транс-Сіті. Нагадаємо, також із 20 травня, у Львові автобусний маршрут №25, який ще з 2020 року тимчасово курсував до АС-2, відновив рух до вулиці Кордуби. А з 13 травня у місті відновили курсування автобусного маршруту №45, зі сполученням пл.Галицька – вул. Симоненка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності