Укрзалізниця шукає проєктантів для реконструкції Львівського вокзалу

проєхкт реконструкції

Вокзал зроблять безбар'єрним та адаптованим для поранених військових

Укрзалізниця запрошує проєктні та архітектурні організації на зустріч щодо початку проєктування реконструкції Львівського залізничного вокзалу. Про це 27 травня повідомили у пресслужбі компанії.

Для участі у зустрічі обов'язкова попередня реєстрація до 30 травня

Минулого року Укрзалізниця започаткувала програму "Безбар'єрна залізниця", згідно з якою Львівський вокзал є пріоритетним об'єктом для забезпечення безбар'єрного доступу для пасажирів з інвалідністю та інших маломобільних людей.

“Це особливо важливо зараз, коли Львів став одним з ключових медичних хабів країни. Щодня залізницею до Львова прибувають поранені військові та ветерани, що робить необхідним проєктування високих перонів”, — йдеться у повідомленні.

Проєкт передбачає розробку документації для перебудови високих перонів, встановлення ліфтів для безперешкодного доступу до потягів і кімнат відпочинку, а також реставрацію тунелів вокзалу.

Нагадаємо, на головному залізничному вокзалі у Львові планують встановити ліфти та підвищити перони. У проєкті передбачені по три додаткових ліфти на кожен перон та підвищення висоти перонів. Реконструкцію вокзалу проводитиме Укрзалізниця.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності