У Львові відкрили мурал військовослужбовцю Тарасу “Сихівському” Березюку

У Львові відкрили мурал на честь загиблого військовослужбовця Тараса Березюка

Стінопис створювали протягом 8 місяців на одній з багатоповерхівок на вулиці Трильовського

У Львові на будинку на вулиці Трильовського відкрили мурал в пам’ять про загиблого військовослужбовця, львів’янина Тараса “Сихівського” Березюка. Про це у четвер, 23 травня, повідомили на Facebook-сторінці “Сихівський район”.

Як йдеться в повідомленні, стінопис із зображенням загиблого на війні львів’янина Тараса “Сихівського” Березюка розмістили на стіні будинку за адресою вулиця Трильовського, 29. Роботи над його створення тривали 8 місяців.

“Відтепер Тарас “Сихівський” щоразу махатиме нам рукою із муралу на будинку Трильовського,29, який створив Олександр Приймак — Саша Пес. Ескіз був готовий у травні минулого року, роботи зі створення муралу тривали 8 місяців,” — згадали друзі Тараса Березюка.

Тарас “Сихівський” Березюк

До слова, Тарас “Сихівський” Березюк загинув в День незалежності України, 24 серпня 2022 року під час ракетного обстрілу росіян. Був учасником АТО у 2014. Брав участь у боях за Лиман, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. У 2017 отримав звання “молодший лейтенант”. З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав 24-ї омбр імені короля Данила.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

Нагадаємо, у Львові минулого року встановили меморіальну таблицю захиснику Тарасу “Сихівському” Березюку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності