У Львові судили водія сміттєвоза за наїзд на жінку на переході

Водія сміттєвоза судили у Львові за наїзд на пішохідку

Потерпіла внаслідок ДТП отримала важкі тілесні ушкодження

Залізничний районний суд визнав винним водія сміттєвоза Миколу В., який наїхав на жінку на пішохідному переході у Львові. Чоловіку призначили покарання у вигляді ув’язнення на 3 роки, але замінили умовним терміном. Про це йдеться вироку, оприлюдненому у вівторок, 21 травня у Єдиному судовому реєстрі.

Як йдеться у вироку суду, водій за кермом сміттєвоза Man у січні 2023 року наїхав на жінку, що переходила дорогу по пішохідному переході. Інцидент трапився у Львові, на вулиці Городоцькій. Внаслідок наїзду потерпіла отримала численні переломи кісток та інші травми, які класифікують як важкі тілесні ушкодження.

Водій не помітив того, як наїхав на пішохідку

Обвинувачений Микола В. пояснив, що про те, що він наїхав на жінку на переході, дізнався лише коли його наздогнали поліцейські. Крім того, зауважив, що перед тим як рушати, він пропустив усіх пішоходів, які переходили дорогу. “Після того, як пройшла остання жінка, він розпочав рух свого транспортного засобу, рухаючись в сторону до Привокзального ринку. Через кілька метрів його наздогнали поліцейські та сказали, що обвинувачений наїхав на жінку,” — йдеться у вироку. Свідки ж додали, що жінка вибігла на дорогу після того, як водій сміттєвоза почав їхати.

Суд призначив Миколі В. покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, одна замінив умовним терміном. Права керувати автомобілем Миколу В. не позбавили. На вирок ще можна подати апеляцію.

Нагадаємо, львів’янин, який збив людину на пішохідному переході, уник ув’язнення та зберіг водійські права. Крім того, нещодавно у Львові водій BMW збив 6-річного хлопчика на пішохідному переході.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності