Біля торгового центру на Сихові заборонять паркуватися на одній зі смуг дороги

На Сихові біля ТЦ “Іскра” заборонять паркуватися на одній зі смуг дороги

За дотриманням заборони слідкуватимуть інспектори з паркування

На Сихові біля торгового центру ТЦ “Іскра” впорядкують паркування, повідомили у Львівській міській раді у вівторок 21 травня. Щоб розвантажити цю ділянку вулиці, яку зараз запарковують автомобілями з обох боків, паркування організують на смузі зі сторони торгового центру. Водночас залишати машини на протилежній частині вулиці заборонять. Таке рішення напередодні затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

За порушення правил паркування водіїв штрафуватимуть

Після погодження нової схеми організації дорожнього руху та встановлення відповідних дорожніх знаків, задля дотримання правил паркування у цій локації планують залучати інспекторів з паркування.

Там є багато точок притягань —  магазини, ринок, відповідно є великий потік як пішоходів, так і автомобілів. Заборона паркування мала б там покращити роз’їзд машин, оскільки зараз вулиця запаркована з двох сторін, а для проїзду лишається тільки одна смуга. Розуміємо, що тільки дорожні знаки не вирішать там проблему з хаотичним паркуванням. Тому, погодимо нову схему організації руху, встановимо необхідні дорожні знаки та будемо тісно співпрацювати з інспекторами з паркування”, - зазначили у Сихівській районній адміністрації.

Нагадаємо, у Львові на чотирьох вулицях облаштували нові платні паркувальні майданчики. Загалом визначили 78 паркувальних місць загального користування та ще 10 — для людей з інвалідністю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності