На перехресті двох вулиць у Львові змінять організацію руху

На перехресті у Львові змінять організацію руху

Нова організація має зменшити кількість ДТП на перехресті

Від суботи, 18 травня, на перехресті вулиць Стуса та Липова Алея, що на Сихові, змінять організацію руху автомобілів. Зміни мають допомогти зменшити кількість аварій на цій ділянці дороги, повідомили у Львівській міській раді 17 травня.

Згідно з повідомленням, із суботи одна з двох смуг на вулиці Стуса у напрямку до центру міста буде призначена лише для тих автомобілів, які повертають на вулицю Липова Алея чи виїжджають із неї. Така організація руху має покращити видимість для водіїв, які виїжджають з Липової Алеї, і таким чином запобігти зіткненням.

“На цьому перехресті стається велика кількість ДТП. В основному це зіткнення автомобілів, що виїжджають з вулиці Липова Алея на вулицю Стуса. Зараз на цьому напрямі є інтенсивний трафік, і така зміна  організації дорожнього руху має покращити роз’їзд  машин та  якісно зменшити кількість ДТП”, — розповіли у Сихівській районній адміністрації.

На перехресті вже встановили відповідні дорожні знаки, а у ніч з п’ятниці на суботу на дорогу нанесуть дорожню розмітку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності