У Львові змінили маршрут автобуса №45

Автобус №45

Автобусам перенесли кінцеву зупинку та проклали маршрут через вулицю Дорошенка у двох напрямках

У п’ятницю, 17 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив зміни до маршруту №45, який відновив свою роботу на початку тижня. У міськраді вирішили перенести кінцеву зупинку автобусів.

Тепер автобуси не курсуватимуть до ТРЦ “Вікторія Ґарденс”

Раніше маршрут №45 курсував від площі Галицької до ТРЦ “Вікторія Ґарденс”, де була розташована кінцева зупинка, відтепер згідно з рішенням міськради, автобус не доїжджатиме до торгового центру. Кінцевий пункт призначення цього маршруту перенесли на вулицю Симоненка, яка розташована на одну зупинку ближче. Крім цього, за новою схемою руху маршрутки курсуватимуть вулицею Дорошенка в обидва боки, раніше у напрямку до центру автобус їхав по вулицях Франка та Вітовського.

За словами директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олега Забарила, за новою схемою автобуси будуть курсувати орієнтовно через місяць. 

Нова схема руху

вул. Наукова (зупинка “Симоненка“) – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. І. Франка – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Академіка А. Сахарова – вул. Княгині Ольги – вул. Наукова (зупинка “Симоненка“)

Нагадаємо, з 13 травня у місті відновили курсування автобусного маршруту №45, зі сполученням пл.Галицька – ТРЦ “Вікторія Ґарденс”. Він частково дублює маршрут трамваїв №3. До слова, маршрут припиняв свою роботу на початку пандемії коронавірусу у 2020 році.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності