У Львові на зупинці водій маршрутки розпилив газ в обличчя чоловіку

Водій львівської маршрутки розпилив газ в обличчя чоловіку

Між чоловіками на зупинці виник конфлікт, в ході якого водій маршрутки дістав газовий балончик і розпилив в обличчя потерпілому. Як наслідок чоловік отримав хімічний опік очей

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні. Водій маршрутки розпилив газовий балончик в обличчя чоловіку під час конфлікту на зупинці. Про це йдеться у вироку суду.

У потерпілого виявили хімічний опік очей

Як зазначили у вироку, випадок трапився 30 квітня на одній зупинці громадського транспорту, що на перехресті вулиць Любінська — Виговського. Водій маршрутки комунального підприємства АТП-1, Сергій Х., розпилив вміст газового балончика в обличчя Василю Г. У потерпілого медики констатували хімічний опік.

“Взявши у руки газовий балон “PepperKOjet”, розпилив його вміст в обличчя потерпілому, внаслідок чого спричинив останньому згідно з висновком судово-медичної експертизи № 345 від 01 травня 2024 року тілесні ушкодження у вигляді хімічного опіку кон`юктиви І ступеня обох очей, які відносяться до легкого ступеня тяжкості,” — йдеться у вироку суду.

Відтак, Залізничний районний суд визнав водія винним у скоєному і призначив штраф розміром 850 грн. На вирок ще можна подати апеляцію.

Нагадаємо, нещодавно у Львові евакуйовували учнів школи через розпилення газового балончика. Крім того, раніше 5-класник розпилив газ у школі, його батьків оштрафують

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності