Троє львівʼян постраждали під час пожежі в квартирі багатоповерхівки

Фото ліквідації пожежі на вулиці Мазепи у Львові

Двоє людей отруїлися продуктами горіння, а один з мешканців отримав опіки

У середу, 15 травня, у багатоповерховому будинку у Львові загорілася квартира. Внаслідок пожежі постраждали троє мешканців будинку — 82-річна жінка та двоє чоловіків, віком 38 та 47 років. Старшого чоловіка госпіталізували з опіками.

Пожежа сталася в будинку на вулиці Мазепи

Пожежа почалася близько 14:15 у багатоповерховому будинку за адресою вулиця Мазепи, 9Б. Загоряння сталося у квартирі на другому поверсі. Коли на місце пожежі прибули надзвичайники, з вікон помешкання вибивалось полум’я.

Коли працівники ДСНС допомогали мешканцям будинку евакуюватися, вони виявили у квартирі, де сталася пожежа, 82-річну жінку та 38-річного чоловіка. Вони імовірно отруїлися продуктами горіння. Рятувальники вивели постраждалих на свіже повітря, де їм надали допомогу медики швидкої допомоги. Також надзвичайники допомогли евакуюватися 47-річному чоловіку, який отримав опіки І та II ступеня обох ніг. Його медики доправили до лікарні.

О 14:46 пожежу вдалося ліквідувати, а о 15:00 її загасили. Наразі невідомо, що саме спричинило займання. Причини пожежі з’ясовують правоохоронці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності