• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міськрада виділить 1 млн грн на форму для швидкої замість необхідних 12 млн

Львівська міськрада виділить 1 млн грн на форму для швидкої замість необхідних 12 млн

Працівники швидкої допомоги

За 12 млн грн повинні закупити 2200 комплектів одягу для медиків

З міського бюджету Львова планують виділити лише 1 млн грн субвенції на закупівлю форменого одягу працівникам екстреної медичної допомоги. Однак, для цих потреб необхідно 12 млн. грн. Про це у вівторок, 14 травня, повідомила директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик під час засідання комісії охорони здоров'я та соціального захисту.

Раніше на комісії повідомляли, що для закупівлі форми для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф необхідно 12 млн грн. За ці гроші повинні закупити 2200 комплектів зимового та літнього одягу, з розрахунком по два комплекти на людину. Йдеться про тактичні штани та кофти, фліски, водовідштовхувальні куртки, футболки поло, кепки та термобілизну.

“Ми додаємо управлінню охорони здоров’я 1 млн грн для надання субвенції закупівлю форменого одягу для працівників екстреної медичної допомоги. Це комунальне підприємство обласної ради, а ми надаємо субвенцію”, — пояснила Вікторія Довжик.

До слова, у четвер, 9 травня, комісія охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міської ради погодила програму підтримки Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на 2024 рік. Одним із завдань цієї програми є закупівля форми для працівників швидкої допомоги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності