• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міськрада додатково спрямує понад 20 млн грн на діяльність міського центру ІТ

Львівська міськрада додатково спрямує понад 20 млн грн на діяльність міського центру ІТ

Львівська міськрада

Кошти спрямують на виконання програми підготовки до нацспротиву на 2022-2024 роки

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали про збільшення розміру статутного капіталу ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" на 20 млн грн. Відповідний документ оприлюднили 14 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Загалом статутний капітал підприємства — понад 200 млн грн

Якщо депутати міської ради підтримають проєкт, статутний капітал комунального підприємства перевищить 230 млн грн. У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення необхідне для забезпечення виконання завдань підприємства, зокрема в рамках Програми заходів щодо підготовки Львівської громади до національного спротиву на 2022-2024 роки.

“Даною ухвалою пропонується збільшити статутний капітал Львівського комунального підприємства “Міський центр 'інформаційних технологій” на 20 млн грн та визначити його у розмірі 230 млн 827 тис. 149 грн, що дозволить виконувати завдання, покладені на підприємство”, — йдеться у документі.

До слова, ЛКП “Міський центр інформаційних технологій” створили у 2000 році. На підприємстві працюють 47 осіб, а на балансі є понад 800 одиниць техніки. У 2016 році Міський центр інформаційних технологій експерти визнали найвідкритішим комунальним підприємством у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності