Розслідування LVIV.MEDIA потрапило у фінал національного конкурсу “Честь Професії”

Розслідування LVIV.MEDIA потрапило у фінал національного конкурсу “Честь професії”

Матеріал буде боротися за перемогу в спецномінації “Найкраще розслідування в локальному медіа”

Розслідування LVIV.MEDIA Російські друзі соратниці Садового. Як росіяни ховають свої активи у Львові” авторства Арсена Данилюка, потрапило у фінал національного конкурсу професійної журналістики “Честь Професії”. Матеріал представлений у спецномінації “Найкраще розслідування в локальному медіа”, повідомили на Facebook сторінці конкурсу у вівторок, 7 травня.

LVIV.MEDIA вийшов у фінал престижного журналістського конкурсу

У розслідуванні “Російські друзі соратниці Садового. Як росіяни ховають свої активи у Львові”, Арсен Данилюк дослідив як одна з львівських компаній, навіть після повномасштабного вторгнення, залишалася під контролем російських бізнесменів. А її формальна бенефіціарна власниця із громадянством Естонії має ознаки підставної особи.

LVIV.MEDIA змагатиметься за перемогу із ще одним львівським виданням — NGL.media, яке вийшло у фінал із розслідуванням про втрату зору у 22 людей через халатність лікарів — “Сліпа довіра”, авторства Наталії Онисько та Катерини Родак.

Два львівських видання представлені у спецномінації, яка фокусується саме на локальних українські медіа. Окрім того, на конкурсі також є номінація “Найкраще розслідування” до якої цьогоріч потрапило 5 матеріалів. Загалом на конкурсі 16 номінацій.

До слова, український конкурс професійної журналістики “Честь Професії” проводиться з 2010 року. Організатор конкурсу — Національна асоціація медіа. Учасниками конкурсу можуть бути представники друкованих та інтернет ЗМІ, радіо та телебачення. Цьогоріч на конкурс учасники подали 1240 матеріалів. Оголошення найкращих журналістських матеріалів та нагородження авторів відбувається у травні кожного року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності