• Головна
  • Новини Львова
  • Львівелектротранс вимагає від мерії облаштувати на двох зупинках пункти для відпочинку водіїв

Львівелектротранс вимагає від мерії облаштувати на двох зупинках пункти для відпочинку водіїв

Пункти відпочинку

Місця для прийому їжі та відпочинку водіїв трамваїв і тролейбусів мають облаштувати на Бандери і Ряшівській

Львівська міська рада планує дозволити комунальному підприємству "Львівелектротранс" облаштувати пункти відпочинку для водіїв трамваїв та тролейбусів на двох кінцевих зупинках у місті. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили у четвер, 2 травня, на офіційному порталі міської ради Львова. Депутати розглядатимуть його на сесії міськради 16 травня.

Відсутність належних умов для персоналу призвела до трудових cпорів у "Львівелектротрансі"

Як йдеться у пояснювальній записці до проєкту ухвали, згідно з чинними правилами експлуатації трамваїв та тролейбусів, на кінцевих зупинках повинні бути службові та санітарно-побутові приміщення, місця для прийому гарячої їжі та короткочасного відпочинку персоналу. Однак на низці кінцевих зупинок у Львові таких пунктів наразі немає. Як зазначають у "Львівелектротрансі", відсутність належних умов призводить до небажаних трудових суперечок на підприємстві, де працюють близько 600 водіїв міського електротранспорту.

З огляду на це, планують облаштувати пункти відпочинку водіїв на вулиці Степана Бандери, 111 (зупинка "вул. Бандери") та вулиці Ряшівській, 1 (зупинка "вул. Ряшівська") з метою забезпечення належних умов праці згідно із законодавством.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності