У Винниках планують розширити кладовище на 16 гектарів

Винниківське кладовище

Можливе розширення цвинтаря у Винниках пов'язане з потребою у додаткових місцях для поховання

Депутати Львівської міської ради розглянуть проєкт ухвали про розширення існуючого цвинтаря у Винниках. Відповідний документ оприлюднили у четвер, 2 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Площа опрацювання орієнтовно 16 га

Як йдеться у пояснювальній записці до проєкту ухвали, у міськраді хочуть дозволити внести зміни до детального плану території в районі вулиці Кільцевої у Винниках з метою розширення існуючого цвинтаря та визначення планувальної структури кварталу в цілому. Площа опрацювання орієнтовно 16 га.

За зверненням комунального підприємства "Ритуальна служба "Меморіал", на цій території планують відвести землі під розширення кладовища. Розробником змін до детального плану визначено департамент архітектури міськради. Відповідальним за фінансування робіт — КП "Ритуальна служба "Меморіал".

Під час внесення правок необхідно врахувати вимоги містобудівних норм, генплану Львова, інтереси власників нерухомості в цьому районі, а також передбачити планувальну структуру забудови, червоні лінії вулично-дорожньої мережі, інженерне забезпечення та заходи з дотримання природоохоронних вимог. Після розроблення змін до детального плану їх оприлюднять для громадського обговорення. Департамент архітектури також має забезпечити проведення стратегічної екологічної оцінки документа.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності