McDonald's має намір відкрити ресторан біля Львівського вокзалу

Новий McDonald's у Льові: компанія відкриє ще один завлад

Зараз компанія шукає ділянку для нового закладу харчування

Компанія McDonald's шукає ділянку поблизу Львівського залізничного вокзалу, аби побудувати там ще один свій заклад харчування у Львові, повідомив директор із розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Новий McDonald's у Львові

Віталій Стефурак зазначив, що у кількох великих містах таких, як Київ, Дніпро чи Одеса, — ресторани мережі McDonald's розташовані поруч із залізничними вокзалами, тому відкрити новий заклад хочуть й біля Львівського вокзалу: "Ми розглядаємо нові можливості розташування поблизу ключових вокзалів. Насамперед нас цікавить Львівський вокзал, однак це поки що лише напрям роботи, над яким працюємо,” — зазначив Віталій Стефурак.

Окрім того, директор із розвитку McDonald's додав, що станом на весну 2024 року, в Україні працює 101 ресторан мережі. Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення компанія закрила усі свої заклади в Україні, яких у 2022 році налічувалось 109. Згодом більшість з них поступово відновили роботу. Відтак, за підсумками 2023 року виторг компанії зріс в 3,9 раза, порівняно з попереднім роком, до 12,9 млрд грн.

Нагадаємо, нещодавно LVIV.MEDIA писав, що у Львові збудують новий McDonald's на вулиці Патона. Новий ресторан швидкої їжі зведуть на парковці перед головним входом у ТЦ “Сріблястий”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності