McDonaldʼs відкриє два ресторани у містах, де їх досі не було

McDonaldʼs відкриє ресторани в Ужгороді і Чернівцях.

Цього року компанія має намір відкрити не менше шести нових закладів в Україні

Впродовж 2024 року McDonaldʼs планує відкрити свої ресторани в Ужгороді та Чернівцях. Це єдині обласні центри, де досі не було закладів цієї мережі. Загалом в Україні компанія має намір відкрити не менше шести ресторанів. Про це 26 березня на пресконференції повідомила CEO McDonaldʼs Ukraine Юлія Бадрітдінова, повідомив Forbes.

McDonaldʼs буде у Чернівцях та Ужгороді

«Ужгород та Чернівці – єдині обласні центри, де немає McDonaldʼs. Цьогоріч там відкриємося», – повідомила Юлія Бадрітдінова. За її словами, у 2024 році компанія планує відкрити не менше шести ресторанів по всій Україні. «Плануємо розвиватися і в сателітах Києва», – додала вона.

Зі слів Бадрітдінової, торік McDonaldʼs інвестував у відкриття нових та оновлення старих ресторанів 1 млрд грн. Всі інвестиції українській підрозділ компанії отримав від головного офісу. Також у 2023-му заклади McDonaldʼs Ukraine відвідали 85 млн відвідувачів (7 млн клієнтів на місяць) – це 70% відвідувачів від довоєнного показника, зазначила Бадрітдінова. 

В України є 100 McDonald’s

Нагадаємо, з міркувань безпеки McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого 2022 року після початку повномасштабного вторгнення. Зараз McDonald’s відновив роботу більш як 60% ресторанів у центрі та на заході країни з вересня 2022 року. Станом на березень 2024 року мережа McDonald’s в Україні налічує понад 100 ресторанів у 24 містах.

Серед міст, де цьогоріч планують відкрити ресторан McDonald’s, є й Львів. Його збудують на вул. Патона,37 поруч із торговим центром “Сріблястий”. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, його зведуть на парковці торгового центру, перед головним входом. Нагадаємо, зараз у Львові є вісім закладів громадського харчування. У грудні минулого року у Львові відкрили восьмий ресторан McDonald’s на вулиці Зеленій, 147а.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності