Проїхав на червоний сигнал світлофора: у Львові оштрафували водія маршрутки

Проїхав на червоне: у Львові оштрафували водія маршрутки

Відео, де водій маршрутки проїжджає на червоне світло світлофора, опублікували в соцмережах очевидці. На 44-річного кермувальника склали постанову про порушення ПДР

У середу, 24 квітня, у соціальних мережах з'явилося відео, на якому водій автобуса проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора. На порушення відреагували правоохоронці і оштрафували кермувальника маршрутки, повідомили у четвер, 25 квітня, у Патрульній поліції Львівської області.

Порушник проїхав на червоне світло

За даними поліції, інцидент трапився на дорозі Західній обхід Львова. Громадяни, які стали свідками правопорушення, зафіксували його на камеру і оприлюднили в мережі.

Патрульні встановили особу і знайшли порушника. Ним виявився 44-річний чоловік, який в той час перебував за кермом маршрутки. За проїзд на червоне світло зловмиснику виписали постанову. Розмір штрафу, який має сплатити водій, становить 510 грн.

Нагадаємо, наприкінці березня стався схожий випадок. Тоді патрульні оштрафували 39-річного водія маршрутки, який також віз пасажирів на червоне світло.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності